Europa Conference League

Βαλέρο: «Δεν θα είναι εύκολο να παίξεις στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό - Έτοιμη να επιστρέψει με το τρόπαιο η Φιορεντίνα»

Ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Φιορεντίνα περιμένει απέναντι στον Ολυμπιακό ο άλλοτε κεντρικός χαφ των «βιόλα», Μπόρχα Βαλέρο.

Το τρόπαιο του Europa Conference League θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Φιορεντίνα, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στην OPAP Arena.

Την περασμένη σεζόν κόντρα στη Γουέστ Χαμ οι «βιόλα» δεν τα κατάφεραν, με τον Μπόρχα Βαλέρο να είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι Ιταλοί, τώρα, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με το τρόπαιο στις αποσκευές τους.

Ο παλαίμαχος μέσος της Φιορεντίνα μίλησε στην ιστοσελίδα "Tuttomercato", εκεί που ξεκαθάρισε ωστόσο πως μόνο εύκολο δεν είναι να παίξεις με τους «ερυθρόλευκους» στην Αθήνα.

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο να παίξεις στην Αθήνα απέναντι στον Ολυμπιακό όμως ο τελικός στον οποίο πήρε μέρος την περασμένη σεζόν έχει κάνει πιο ώριμη την Φιορεντίνα.

Η ομάδα βελτιώνεται, κάτι που φάνηκε κυρίως κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής διαδρομής της που έκανε όμορφα πράγματα. Έχει πλέον τη γνώση ότι μπορεί να κερδίσει.

Συνεπώς, πιστεύω ότι η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να φέρει σπίτι το τρόπαιο
», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Βαλέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x